• Depressie en somberheid

  'Het gaat beter met me sinds het oké is als het soms even wat minder gaat'

  Ik VOEL ME ZWAAR EN ALLEEN 

  Zo ken je jezelf niet. Zwaar, nergens zin in, gevoelloos soms, een verlies van ritme en een gebrek aan drive. Wat is dat toch, waarom kan ik niet gewoon…..? Je ziet het verband met gebeurtenissen en omstandigheden ook niet meer. Je leven valt stil. Het wordt stiller om je heen en trekt je meer en meer terug in je eigen cocon, je hoofd echter draait overuren. 

  SOMBERHEID EN DEPRESSIE ALS EEN BRON VAN MOGELIJKHEDEN 

  Je bent niet de enige die wel eens somber of depressief is, en je zal ook niet de laatste zijn. Stemmingen, zowel de positieve en vrolijke stemmingen, als ook de negatieve, zoals de somberte en depressieve stemmingen horen bij het elkaar, zoals de dag en de nacht bij elkaar horen. Ik begin in de behandeling altijd met wat er is, en niet wat er zo moeten zijn. Je bent nu somber en depressief, en daar heb je waarschijnlijk goede redenen toe, al is dat voor jou niet altijd duidelijk meer. Je stemming is voor mij het symptoom dat je wat wil vertellen. Ik weet je bij jouw verhaal te brengen, waardoor je meer ruimte en rust zal ervaren en dat er op de bodem van het bestaan helderheid kan zijn en dat deze stemmingen zelfs nuttig zijn. 

  Neem contact met mij op en bel 06-45666421