• Ik ben Wim Weerdenburg, ik ben geboren in 1967 en ik ben Gestalttherapeut en ik heb mij vanuit dit beroep verdiept in de ervaringsgerichte supervisie.

  Op mijn eenentwintigste ontspoorde mijn leven - gelukkig. Ik was mijzelf kwijtgeraakt in het systematisch negeren van mijn gevoelens, vragen en klachten.Ik stopte mijn rechtenstudie onmiddellijk, werd chauffeur op de taxi en touringcar en begon een langzame reis; terug naar mijzelf

  Die zoektocht deed ik niet alleen in gedachten en met gesprekken. Yoga, Tai Chi, Gi Gong en Aikido brachten me via mijn fysiek de mogelijkheid aan mezelf te werken.In die tijd ontdekte ik mijn voorliefde voor filosofie en psychologie én mijn praktijkgerichte instelling. Boekenkennis is een mooie basis, maar in het contact tussen mij en mijn cliënten, daar gebeurt het.Sinds dat moment ben ik voortdurend in opleiding: van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening naar een vierjarige opleiding tot Gestalttherapie en een tweejarige opleiding tot Ervaringsgericht Supervisor. 

  Mijn motto: Ken uzelf!
  Ik werk vanuit 'de kern' - jezelf kennen; weten wie je bent, wat je wilt en wat belangrijk voor je is. 

   

 • Ik hou van beweging
  Naast mijn werk, mijn persoonlijke ontwikkeling en verdieping speelt bewegen een grote rol in mijn leven. Van voetballen tot Aikido en Tai Chi en inmiddels al weer heel wat jaren: dans. Ik dans heel graag de Argentijnse Tango maar mag sinds een aantal jaren ook graag een wild swingende Lindy Hop en Balboa dansen.

  Persoonlijke kracht
  De basis van de ervaringsgerichte (Gestalt)therapie en supervisie is heel positief. Je gaat er van uit dat ieder mens kan leren van zijn ervaringen. Als therapeut en supervisor kan ik jou/jullie op een heel concrete en praktische manier helpen om die mogelijkheden te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken in je dagelijks leven en in je werk.

  Mijn motivatie
  De reden dat ik mijn praktijk voor therapie en supervisie heb opgericht is dat ik de kennis en ervaring die ik op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb opgedaan wil doorgeven aan anderen. Ik weet zelf uit ervaring hoe bevrijdend het is als je merkt hoe je blokkades en negatieve gedachtes en patronen kunt doorbreken en omvormen tot iets positiefs. Ieder mens kan gelukkig en trots zijn. Als je maar de durf hebt om te voelen, te denken en te zeggen wat voor jou wezenlijk is. Dat is mijn filosofie.

  Wat ik bied
  Ik werk graag als therapeut en supervisor. Ik ben verantwoordelijk voor een goed verloop van de therapie en supervisie. Duidelijke doelstellingen, een veilige sfeer en fair play staat bij mij voorop.